fbpx
Mihaela Bărgăoanu

Mihaela Bărgăoanu – Consultant nutriționist

Mihaela Bargaoanu este absolventă a programului de Master de “Nutritie și Siguranță Alimentară” în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, București și, totodată, licentiată în Bioinginerie Medicală cu specializare în “Substanțe Bioactive și Biotehnologie Medicală”, în cadrul Universitătii de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa, Iași.

Alte activități:
• Membru al Asociației Nutriționiștilor și Dieteticienilor din România (ROADN) și al Societății Române de Nutriție Enterală și Parenterala (ROSPEN)
• Participări la conferințe, simpozioane, congrese naționale și internaționale pe teme de nutriție și alimentație sănătoasă
• Organizare și susținere de cursuri de nutriție (Certificat de Formator eliberat de A.N.C.)
• Autor diverse articole pe teme de nutriție

„Nu sunt adepta soluțiilor de slăbit rapide bazate pe diete extreme – precum dietele ketogenice, hipocalorice, raw-vegan, de detoxificare, bio sau alkaline și nu recomand medicamente sau suplimente de slăbit.
Lucrez doar cu pacienți care s-au săturat de regimuri dezechilibrate și frustrante și am nevoie de disciplină și dedicare. Programul nutrițional pe care-l construiesc individualizat fiecărei persoane cu care lucrez este lent, dar respectă întru totul fiziologia organismului uman, fără înfometare, fără calorii, fără indici glicemici, fără alimente interzise, fără artificii minunat de eficiente pe termen scurt care cauzează reîngrășarea și dependența de nutriționiști pe termen lung.
Dacă dorești să ai bucuria fiecărei mese și să înveți să-ți controlezi singur greutatea, te aștept să parcurgem împreună pas cu pas Programul Nutrition Link – un program compact, ușor de gestionat și de urmat, construit în baza unor principii foarte bine cunoscute, plecând de la cele mai recente cercetări în domeniul nutriției, cu rezultate excelente pe termen lung.

În cadrul Programului Nutrition Link, punem accent pe prevenție și pe creșterea calității vieții. Dacă vrei să primești informația nutrițională adecvată din punct de vedere științific diagnosticului și etapei tratamentului tău, îți voi crea acest plan și te voi și ajuta continuu și voi reajusta la nevoie planul de alimentație în funcție de eventualele efecte secundare, astfel încât să tolerezi cât mai bine tratamentul.
Voi fi lângă tine pe toată durată colaborării noastre, pas cu pas, cu informația și suportul necesar pentru a te ajuta să-ți recapeți echilibrul și sănătatea pe termen lung!”

Domeniile de interes:

  • Echilibrul greutății corporale (consultații de nutriție și consultații de stil de viață sănătos);
  • Consultanța nutrițională de specialitate în afecțiuni digestive
    Lucrare de dizertație „Screeningul nutrițional la pacienții cu tumori digestive”;
  • Nutriția terapeutică
  • Screening nutrițional în vederea identificării malnutriției, la pacienții cu afecțiuni digestive;
  • Dieta anticancer.