fbpx
girl-lavender-cos-flowers-160555.

Filosofia noastră

Experiențele educaționale și clinice ne-au determinat să credem în câteva principii fundamentale:

  • Fiecare persoană are capacitatea de însănătoșire/revenire la starea de bine atunci când are la îndemână instrumentele potrivite;
  • Este important să vă întrebați: „Ce se întâmplă oare cu mine?”;
  • Nu ne concentram doar asupra problemelor generice sau a simptomelor, ci tratăm oamenii examinându-le bio-individualitățile.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a-ți oferi un cadru de referință numit “Nutrition Link” pentru înțelegerea legăturii de interdependență dintre nutriție si sănătate, care să elimine confuzia, să prevină și să trateze diverse boli, astfel încât să ajungi să-ți controlezi singur greutatea și să duci o viață mai împlinită.

angajament

Angajament

Multitudinea de informații legate de nutriție, prezente pe toate canalele de comunicare, nu fac decât ca informațiile legate de sănătate să devină extrem de confuze.

La ora actuală se cunosc o mulțime de lucruri despre relația dintre sănătate și nutriție. Din păcate o mare parte dintre aceste informații cu adevărat valoroase a fost acoperită de un noian de alte informații nerelevante și, în cele mai multe cazuri, chiar daunătoare.

Vom sintetiza cele mai recente cercetări în domeniul nutriției într-un plan individualizat, conceput pentru a avea rezultate surprinzătoare.

Îți vom explica și te vom îndruma, astfel încât să-ți înțelegi mult mai bine propriul organism și în final să obții o îmbunătățire durabilă a stării de sănătate.