fbpx

Consultația constă într-o examinare clinică, antropometrie standardizată (măsurarea greutății, înălțime, circumferința abdominală, IMC), evaluarea stilului de viață, evaluarea condițiilor psihologice sau ambientale, evaluarea comportamentului alimentar, investigații metabolice și hormonale.

Efectuăm analiza compoziției corporale folosind cel mai nou și complex analizor de compoziție corporală produs în Japonia, prin care aflăm cu precizie procentul de grăsime şi apă din corp, masa musculară, vârsta metabolică, rata metabolică de bază, masa osoasă, dar și nivelul grăsimii viscerale.

Discutăm varianta de tratament cea mai potrivită pentru tine și întocmim dieta individualizată, în care ținem cont de preferințele alimentare, de nivelul de activitate fizică, de dispunerea țesutului adipos, de schimbările din stilul de viață și de afecțiunile însoțitoare.

Dacă ai o greutate potrivită, dar calitatea vieții tale lasă de dorit din punctul de vedere al energiei, vei găsi motivația să-ți revizuiești stilul de viață și să îți regăsești vitalitatea. Mai mult decât atât, vei observa că relația bună cu corpul tău, cu emoțiile și cu gândurile tale, te va ajuta să te eliberezi definitiv de foame și de frustrare. În plus, vei descoperi cum să îți satisfaci toate poftele, facând alegeri alimentare inteligente și sănătoase.

Vrei să trăiești sănătos, în armonie cu corpul tău?

Ești sătul de regimuri dezechilibrate și frustrante?

Vrei să reduci stresul?

Vrei să ai plăcerea fiecărei mese?

Programează-te acum