Ingrediente
- 2-3 căni făină de migdale (sau ½ cană făină de năut, ½ cană făină de mei)
- făină de orez brun pentru la final (2-3 linguri)
- 2 ouă
- sare
- ulei de măsline
- ½ linguriţă praf de copt
- ½ cană apă călduţă
Mod de preparare
Încinge cuptorul.
Într-un bol, combină făina cu sarea, praful de copt şi puţin zahăr, dacă doreşti. Amestecă bine. Adaugă uleiul de măsline (1 linguriţă) şi ½ cană apă călduţă. Amestecă folosind o lingură de lemn.
Dacă ţi se pare prea lipicios aluatul, mai adaugă făină de orez brun. Întinde într-un strat subţire (pentru a nu se lipi la întins, foloseşte tot făină de orez brun pe planşetă).
Dă la cuptor într-o tavă rotundă, cu hârtie de copt, lasă 20 de minute până e un pic uscată, scoate, adaugă topingul preferat şi mai dă la cuptor 10 minute.